Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cercetare si dezvoltare

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ghilotine (linii de taiere pentru prese)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ghilotine
Out Of stock
Descriere
Liniile automate herrblitz formeaza o solutie economica valida pentru a nu folosi prese costisitoare pentru simple operatii de taiere.

Compatibilitatea si versatilitatea sunt caracteristicile de baza ale acestor aplicatii care pot fi utilizate la taierea a foarte multe tipuri de materiale.

Sunt constituite dintr-un alimentator de serie medie, tipul X, serie grea, tipurile P-S-Z-V-K, imbinate cu un indreptator    (in cazul in care aceasta operatie este necesara) si terminate cu o ghilotina.

Ghilotinele noastre sunt caracterizate ca miscarea de taiere este generata prin intermediul unor cilindri cu dubla actiune, amortizati la capetele cursei dand o silentiozitate in functionare.
Cutitul superior, inclinat, al ghilotinei, este montat pe o placa a carei miscare verticala este ghidata prin coserci cu bile pe patru coloane rectificate (fara a fi necesara lubrifierea).

Aceste caracteristici asigura o inalta precizie de taiere si o lunga perioada de functionare a ghilotinei.
Pe perioada operatiei de taiere, tabla este blocata de o placa montata pe arcuri.
Cutitele sunt executate din otel-crom K12 revenit si rectificat (HRC 68-70).

Jocul de taiere este reglat prin intermediul unor suruburi.
La intrarea ghilotinei sunt ghidaje pentru tabla, in asa fel incat tabla este tot timpul in pozitie ortogonala si centrala fata de cutitul ghilotinei.

Herrblitz Modular System Srl este reprezentat in Romania, Ungaria si Republica Moldova de: S.C. Euroconsult din Baia Mare - ROMANIA.

Pentru mai multe detalii contactati-ne la:
Tel: +40 731 008 659
Website :www.euroconsult.com.ro
E-mail : tehnic@euroconsult.com.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura