Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cercetare si dezvoltare

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa mecanica cu excentric second hand Colombo 40 Tf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4500 €
Brand
COLOMBO C 40 T
Out Of stock
Descriere
Cod: PrMec_5298_056

Presa mecanica Colombo 40 Tf

Tip: in „C”
Capacitatea: 40 Tf
Masa: 710 x 500 mm.
Cursa reglabila: 12 - 95 mm.
Cadenta: 70 lovituri/minut
Distanta intre montanti: 280 mm.
Deschiderea max.: 320 mm.
Puterea: 3 Hp.
Greutatea: 2000 Kg.
Dimensiuni Gabaritice: 1400 x 1200 x 2200 mm.

- Localitate de ridicare langa TORINO

Pentru mai multe detalii contactati-ne la:

E-mail: euroconsulting@rdsmail.ro
Website: www.euroconsult.com.ro

Atentie: Produsul se afla in ITALIA unde poate sa fie vazut in functiune cu programare in prealabil. Va fi cumparat direct de la detinatorul masinii. Firma EUROCONSULT din Baia Mare garanteaza pentru seriozitatea furnizorului si se va ocupa, contra cost, cu operatiile de instalare si instruirea personalului la utilizarea utilajului. De asemenea se va ocupa cu eventualele interventiile specialiste de intretinere.
Pretul indicat este net si exprimat in EURO iar, conform regulile pentru translatiile intracomunitare, in factura nu va fi adaugata TVA.
Toate masinile prezentate de firma noastra pe acest site sunt in stare de functionare, marea majoritate din ele au fost intretinute punctual la timpul potrivit si sunt in conditii de functionare.
Multe din ele nu au dotarile de siguranta cerute actual de normele CE: din acest motiv sunt vandute la pret mai scazut fata de preturi de piata. Daca se doreste, vanzatorul din Italia poate, contra cost, sa faca actualizarea la normele in vigoare, sau dupa achizitionarea masinii, actualizarile necesare pot fi executate de firma noastra, contra cost, cu costuri mai scazute.

Pretul indicat este net si exprimat in EURO iar, conform regulile pentru translatiile intracomunitare, in factura nu va fi adaugata TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura